Informații pentru pacienți | Artenie Claudia - Cabinet de Dermatologie si venerologie Iasi

Borelióza kolagen, Вы временно заблокированы

Căutați un cabinet unde se poate face testul pentru peste produse alimentare. Simptomele s-au ameliorat chiar din primele 2 sapt. Dieta consider ca trebuie sa tina cont de fiecare persoana, deși sunt simptome asemănătoare suntem diferiti.

Scris de: Raluca Cristian Geanina, George și Luminița sunt borelióza kolagen oameni cu povești diferite, dureri de sold coapte uniți de un diagnostic care sperie din ce în ce borelióza kolagen multă lume: boala Lyme. Borelióza kolagen mulți alți pacienți cu borelioză — denumirea medicală a afecțiunii - și ei au căutat mult timp răspunsuri pentru durerile înnebunitoare, au trecut pe la tot felul de medici care nu le-au luat în considerare simptomele, s-au îndoit de propria rațiune când analizele ieșeau bine, dar corpul se simțea rău și au fost sfătuiți să meargă la psihiatrie, pentru că au fost considerați nebuni.

Peste toate durerile fizice, spun ei, cel mai greu e să vezi că cei din jur nu te cred bolnav și nu te înțeleg.

boala borelioza

Geanina, George și Luminița povestesc cum e, pentru ei, viața cu boala Lyme. Nu știam să fi avut vreo căpușă pe mine. Când nu știam ce diagnostic am și mă simțeam foarte rău, când medicii mă plimbau de colo-colo, borelióza kolagen că o iau razna. Starea de incertitudine te face să-ți pierzi mințile. Contează să nu te lași doborât, oricât de greu ar fi. Boala asta te pune la pământ și fizic, și psihic.

M-am simțit de parcă aveam 90 de remediu homeopat osteoartrita. Îți distruge capacitatea de concentrare, te dor toate, devii nervos și neputincios fizic.

inflamația articulației claviculei

Durerile nu erau ziua, ziua eram o persoană normală. Totul se întâmpla noaptea. Și acum totul se întâmplă noaptea.

Viața cu boala Lyme. Trei pacienți și căutările lor

Am avut un an de zile în care nu cred că am dormit două borelióza kolagen pe noapte. Boala asta e un blestem, cred că e iadul pe pământ. Nu te lasă nici să trăiești, nici nu mori. Afirmațiile le aparțin, în ordine, Geaninei, lui George și Luminiței, cu toții membrii ai grupului de Facebook Boala Lyme — Romanialocul unde pacienți cu borelioză, aparținători de-ai lor, persoane care știu că au fost mușcate de căpușe sau care au copii mușcați de căpușe intră, în speranța de-a afla ceva în plus față de ce le spun medicii.

Intră ca să-și dea sfaturi legate de tratament, ca să descopere ceva ce le-ar putea alina durerile, ceva care să le dea speranța c-o să se vindece sau pur și simplu ca să găsească alți oameni ca ei, cărora să le spună oful, ca să fie înțeleși. Pentru că persoanele cu boala Borelióza kolagen nu se simt înțelese.

Informații pentru pacienți

Nici de către medici, nici de către cei apropiați. Mulți dintre cei cu borelioză sunt catalogați drept nebuni, pentru că, înainte de a primi un diagnostic corect, analizele le ies bine. Când analizele spun că ești bine, dar tu ai dureri înnebunitoare, cei din jur nu știu ce să mai înțeleagă. Tu însuți nu știi ce să borelióza kolagen înțelegi. Boala Lymenumită și borelioză, e cauzată borelióza kolagen mușcătura de căpușă, atunci când ea transmite bacteria spirochetă Borrelia Burgdorferi, influențând sistemul imunitar al persoanei mușcate.

cauze de durere cu articulația umărului brațului

Cele mai frecvente simptome sunt durerile de cap intense, durerile musculare și articulare. Dar boala cu o mie de fețe, cum i se mai spune, se manifestă în mult mai multe feluri. De aceea, borelióza kolagen a ilustra complexitatea simptomelor, parcursul și trăirile unui om care trăiește cu această afecțiune, Geanina, George și Borelióza kolagen povestesc cum e viața cu boala Lyme.

La 30 de ani, prin martie-aprilietot felul de simptome au început să vină peste ea, în cascadă, după o infecție respiratorie: dureri mari de cap, lipsă de concentrare, probleme cu memoria, oboseală chiar dacă dormea suficient, se îmbolnavea foarte ușor și des, slăbise, avea dureri abdominale și senzație de greață, spasme musculare, borelióza kolagen de nervozitate și probleme cu somnul.

Tot în această perioadă, au început să-i apară tot felul de pete pe corp, asociate cu o senzație de mâncărime: pe antebraț, pe piept, burtă și picioare. Își amintește că a avut și laba piciorului umflată, tot atunci. După câteva zile de antihistaminice, petele au trecut, cu tot cu mâncărimi.

Inițial, când încă își imagina că e vorba doar despre o gripă, s-a dus la medicul de familie. Apoi, când lucrurile s-au complicat, au urmat veșnicele controale medicale, la: camera de gardă, medic ORL, alergolog, neurolog, endocrinolog, gastroenteorolog. Și, în final, infecționist. Din vorbă-n vorbă, a apărut borelióza kolagen corelație între simptomele pe care ea le resimțea și boala Lyme, cu care prietena ei era familiarizată.

Mi-a povestit prin ce a trecut ea acum câțiva ani, încând încă nu erau atât de prezente prea multe informații despre boala Lyme.

Povestea de singurătate a unui bărbat cu tulburare bipolară

Ea m-a îndrumat să merg la Clinica de Medicină Hiperbară din Constanța, unde ea și alții în această situație n. Știi să te fi mușcat vreo căpușă sau simptomele au apărut direct? Din păcate, nu știu exact.

tratăm artroza cu dimexid

La momentul acela, nu știam să fi avut vreo căpușă pe mine. Dar mi-am dat seama că, de-a lungul anilor, tot observam diverse pete pe mine, multe maronii, însă nu mi-am pus problema că poate fi din cauza aceasta. Totul s-a declansat în momentul infecției respiratorii. Ai observat vreo pată borelióza kolagen mușcăturii de căpușă, eritem migrator?

Mi-au apărut mai multe pete pe mine, nu acea pata specifică în formă de țintă.