5 beneficii ale ortezelor pentru corectarea monturilor

Orteze monturi

Orteza tratament mont - Hallux Valgus Correction Footcare Orthotics - tratament monturi

Timpul de livrare este orteze monturi zile lucratoare in functie de localitatea de destinatie. Reduce frecarea dintre degete Protectia pentru monturi ajuta si la separarea primului deget degetul mare de la picior de celelalte degete, mentinand in pozitie corecta degetele ce se suprapun. Aceasta se poate purta in incaltaminte datorita materialului moale si flexibil din care este confectionata, si anume silicon medical.

orteze monturi

Caracteristici: -dispozitivul este menit sa va usureze viata in cazul in care la unul sau chiar la orteze monturi picioare au inceput sa vi se dezvolte monturi, care sunt foarte dureroase.

Acest dispozitiv ajuta la ameliorarea monturilor, nu la vindecarea totala a acestora!

Despre hallux valgus (monturi), pe scurt

Monturile sunt o diformitate a degetului mare al piciorului. Aceasta diformitate se agreaveaza in timp, devenind tot mai mare.

Monturile sau Haluxurile sunt umflaturi osoase, dureroase care apar pe interiorul piciorului la articulatia degetului mare. Aceste umflaturi provoaca presiune asupra articulatiilor degetului mare, determinandu-l in timp sa isi schimbe forma si pozitia, curbandu-se spre cel de-al doilea deget. Monturile se dezvolta lenta de-a lungul varstei si exista doar doua metode disponibile pentru a corecta acest defect. Una dintre ele este interventia chirurgicala orteze monturi cealalta este o metoda non-chirurgicala. Orteza pentru monturi de la ProFoot Gudninght Bunion este o metoda non-chirurgicala cu un foarte mare succes.

Astfel piciorul se deformeaza. Protectia pentru monturi ajuta si la separarea primului deget degetul mare de la picior de celelalte degete, mentinand in pozitie corecta degetele ce se suprapun.

orteze monturi

Aceasta se poate spala cu sapun sau se poate dezinfecta. Dimensiuni standard : 5 x 7 x 2.

orteze monturi

Ortezele cu gel regleaza gentil tendoanele si muschii cu presiune a piciorului in timpul somnului si in timpul zilei O alternativa la interventia chirurgicala. Se poate regla pentru orice marime de picior, atat pentru femei cat si pentru barbati.

Modalitati de livrare si plata

Mult timp ignorata, aparitia monturilor, pe langa aspectul inestetic, este si generatoarea unor dureri greu de suportat. O solutie pentru a evita progesia bolii catre stadii avansate, in care orteze monturi tratamentul chirurgical este indicat, este purtarea pe timp de noapte a unei orteze.

  1. Durere in articulatia gleznei
  2. Dacă nu tratați bursita articulației cotului
  3. Orteza Monturi Hallux Valgus, Corectie Degete Picioare ProFoot Goodnight Bunion
  4. Hallux – Orteza nocturna pentru monturi picior | DmailShop
  5. Orteza Hallux Valgus - familyzone.ro
  6. In situatia in care degetul mare al piciorului impinge urmatorul deget, articulatia este fortata si creste in afara.
  7. Mult timp ignorata, aparitia monturilor, pe langa aspectul inestetic, este si generatoarea unor dureri greu de suportat.
  8. Artrita degetelor de la picioare și ale picioarelor

O astfel de orteza, reglata corect, pentru a nu exercita o presiune prea mare asupra articulatiei, puratata in perioadele de repaus sau noaptea, va poate reduce si ameliora durerea. Alaturi de orteze monturi orteze, purtarea unor separatoare pentru deget, a unor talonete moi, a incaltamintei mai largi si fara tocuri prea inalte, va pot imbunatatii calitatea vietii.

orteze monturi

Pot fi utile si in orteze monturi de recuperare postoperatorie. Pot fi o alternativa la interventia chirurgicala, orteze monturi, atunci cand, din diferite motive, aceasta nu este posibila.

Orteze monturi + Genunchiera neopren

Lateral, are un sistem de prindere cu banda arici, pentru a regla presiunea asupra articulatiei. A nu se purta in timp ce mergeti.

orteze monturi

La achizionarea unei orteze nocturne pentru 1 picior primiti gratuit si orteza pentru celelalt picior. Pachetul include: — 1 x cutie de orteze pentru monturi 2 buc — Pachetul contine 1 pereche, marime universala.