Acid uric seric - analiza medicala Synevo

Test guta. Care sunt factorii de risc în apariția gutei

Conținutul

  Cand sa efectuezi testul de acid uric seric? Testul pentru determinarea nivelului de acid uric in organism este recomandat de medicul de specialitate in momentul in care se suspecteaza prezenta unei afectiuni medicale precum leucemie sau insuficienta renala.

  complex care conține condroitină și glucozamină recenzii pentru tratamentul durerilor de genunchi

  Testul mai este recomandat si pentru monitorizarea tratamentului gutei, al test guta citostatic si pentru urmarirea in dinamica a valorilor acidului uric seric ajuta la test guta manifestarilor din sarcina toxica. Cum te pregatesti pentru testul de acid uric seric? Testul de acid uric este un test de sange si este efectuat dimineata, in general.

  dureri la genunchi și partea inferioară a spatelui artrite metode de tratament a degetelor

  Este recomandat ca pacientul sa nu mananca nimic cu 4 ore inainte de recoltare, pentru a nu altera rezultatele testului. Valorile acidului uric sunt mai mari dimineata decat seara.

  articulațiile doare grozav dureri la nivelul umerilor când trageți în sus

  O cantitate crescuta de acid uric seric poate insemna insuficienta renala, guta, leucemie, sindroame mieloproliferative cronice, mielom multiplu, limfoame.

  O valoare mai scazuta decat cea normala poate indica boala Wilson, boala celiaca, sindrom Fanconi si deficit de xantin oxidaza.

  boala de șold la bărbați spondilartrita seronegativa tratament